entrance
entrance

living room
living room

bedroom
bedroom

entrance
entrance

1/5
VADO LIGURE,
ROME

L'intervento consiste nella ristrutturazione totale di un piccolo appartamento sito nella periferia Romana. Viene creata un'apertura dal soggiorno all'ingresso per conferire luminosità a quest'ultimo, e rinnovate completamente le finiture interne: pavimento in legno chiaro, porte bianche. La cucina e il bagno vengono rinnovati completamente con arredi moderni e vivaci. L'atmosfera è accogliente e semplice.

 

Located in the african district of Rome, the apartment was designed with the intention of making the space bright through the use of materials with light colors and renovating all the doors, windows and interior finishes including bathrooms and kitchen. The kitchen, originally small and dark, and second entrance have been combined together to create a large eat-in kitchen. The floor finish, uniform throughout the apartment, is made of marble-effect porcelain giving a classic yet modern touch to this high-end apartment, and while the kitchen is completely white, the bathrooms maintain a grey natural tones accented by the colorful furnishing.

WHAT

Interior renovation

WHERE

Rome, Italy

WHEN

2017

Energy efficiency

YES